Fotbal / Falimentul clubului ”U” a fost amânat, Ganea pus pe ”așteptare”

Ioan Mărginean a ieșit nervos din sala de judecată, după termenul de miercuri, când judecătorul sindic a dispus amânarea declarării falimentului Universității Cluj / Foto Dan Bodea

La Tribunalul Comercial Cluj a avut loc, miercuri, un nou termen de judecată în urma căruia urma să se decidă, sau nu, falimentul clubului de fotbal Universitatea Cluj.  Judecătorul sindic a dispus o nouă amânare a cauzei, pentru data de 27 noiembrie.

Tot atunci ar urma să fie audiați și foștii jucători ai universitarilor, Roberto Iancu și Octavian Drăghici. Judecătorul a dispus amânarea deciziei de declarare a falimentului din cauză că fotbaliștii amintiți nu ar fi primit citații pentru a se prezenta la termenele de judecată anterioare.

La termenul de miercuri au fost prezenți Ioan Mărginean, administratorul special al clubului clujean, Mircea Cenan (alias RJ) în calitate de responsabil cu relațiile mass-media și comunicare al Universității și Marieta Anastasescu, adminsitratorul judiciar a grupării ”studențești”.

Tot miercuri judecătorul sindic a analizat și solicitarea fostului antrenor Ionel Ganea, prin care acesta solicită drepturi salariale și despăgubiri în sumă de 200.000 de euro. Solicitarea lui Ganea a fost contracarată de Marieta Anastasescu care a depus o contestație la dosar, cerând judecătorului să nu ia în considerare plângerea fostului antrenor al Universității Cluj. La ieșirea din sala de judecată niciunul dintre cei prezenți la Tribunal nu a făcut declarații.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu