Fotbal / ”Bloc notes” Răducanu va juca în Anglia

Claudiu Răducanu (foto) care a jucat în 9 partide pentru ”U” Cluj, în 2008, este dorit acum în Anglia de FC România / foto: Dan Bodea

Fostul atacant al Universității Cluj, Claudiu Răducanu, este dorit de echipa „lupilor” din Hertfordshire, FC România, o echipă formată doar din români stabiliți în Anglia. Formația românilor din Marea Britanie evoluează în Essex Senior League, a noua divizie engleză, iar achiziționarea lui Răducanu ar fi cel mai răsunător transfer din istoria grupării.

În acest moment Claudiu Răducanu este legitimat la Real Transilvania, în Irlanda, dar pentru că la cluburile de amatori nu există restricții privind perioadele de transferuri, atacantul ar putea ajunge la FC România în următoarele zile. Ionuț Vintilă, managerul grupării FC Romania, a confirmat pentru anuntul.co.uk tratativele cu fostul golgheter al Ligii I.

„Da, îl vrem pe Claudiu și facem tot posibilul să-l aducem la echipă. Ne-am gândit la el pentru că este un băiat deosebit, e credincios și ne place foarte mult caracterul său”, a declarat Vintilă. Claudiu Răducanu a evoluat pentru ”U” Cluj în 9 partide, în returul sezonului 2007-2008, a fost golgheterul României în 2003 și are în palmares un titlu de campion cu Steaua și două selecții la echipa națională.

154 de meciuri și 64 de goluri a adunat Răducanu în Liga I de fotbal a României. De-a lungul anilor fotbalistul a mai jucat la echipe precum Espanyol Barcelona (Spania), Arminia Bielefeld (Germania) sau Nae Salamina (Cipru). În 2010 s-a retyras din fotbalul de performanță și de atunci evoluează numai la echipe de amatori.

Distribuie:

Postaţi un comentariu