Fotbal / Atacăm Grecia cu doi debutanţi

Suporterii României nu mai vor trăiască umilinţa din barajul de calificare la Cupa Mondială, când au fost eliminaţi tocmai de Grecia

Startul campaniei de calificare la turneul final al Campionatului European din 2016 se dă la data de 7 septembrie, zi în care echipa naţională a României va întâlni în deplasare reprezentativa similară a Greciei. Fidel politicii lui de a selecţiona cei mai în formă jucători, Victor Piţurcă va aborda întâlnirea cu Grecia cu doi jucători care se află la primele convocări.

Vlad Achim de la Ceahlăul şi stelistul Andrei Prepeliţă sunt surprizele antrenorului „tricolorilor”. Achim a reuşit să facă meciuri foarte bune în ultima vreme şi a marcat 4 goluri în ultime 3 meciuri din Liga I. Prepeliţă este deja un fotbalist rutinat în campionatul intern în care a debutat pe când avea doar 17 ani, dar nu a fost niciodată în atenţia selecţionerilor României. Este însă, greu de crezut că vreunul dintre ei ar putea lua locul lui Mihai Pintilii sau Ovidiu Hoban, fotbalişti care evoluează pe aceleaşi posturi.

Portari: Costel Pantilimon (Sunderland), Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Silviu Lung Jr. (Astra)
Fundaşi: Srgian Luchin (Steaua), Gabriel Tamaş (Watford), Vlad Chiricheş (Tottenham), Dorin Goian (Asteras), Cosmin Moţi (Ludogoreţ), Dragoş Grigore (Toulouse), Răzvan Raţ (PAOK), Constantin Grecu (Dinamo)
Mijlocaşi: Mihai Pintilii (Al Hilal), Gabriel Torje (Konyaspor), Alexandru Maxim (Stuttgart), Andrei Prepeliţă (Steaua), Ovidiu Hoban (Petrolul), Gabriel Enache (Astra), Constantin Budescu (Astra), Vlad Achim (Ceahlăul)
Atacanţi: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Ciprian Marica (Konyaspor), Alexandru Chipciu (Steaua), Claudiu Keşeru (Steaua)

Distribuie:

Postaţi un comentariu