Fotbal / Andrei Cordoș a dat CFR-ul pe Europa

Andrei Cordoş a refuzat oferta CFR-ului pentru a juca în Europa cu FC Botoşani

Fundașul central clujean Andrei Cordoș. Ultima dată legitimat la Pandurii Târgu Jiu, Cordoș a semnat, duminică, un contract valabil pentru un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani, cu FC Botoșani. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani este un produs al Universității Cluj și a mai fost ofertat în această vară chiar de rivala ”Șepcilor roșii”, CFR, însă, a ales să joace în Moldova.

”Am ales să joc la Botoșani mai ales că echipa va reprezenta România în Europa League. Am avut mai multe oferte, inclusiv de la CFR Cluj, dar am preferat Botoșaniul pentru că cei de aici au dat dovadă de foarte mult profesionalism. Sunt una dintre puținele echipe care nu au restanțe financiare către jucători și antrenori, este un climat foarte bun pentru a face performanță, iar eu îmi doresc să joc la nivel cât mai înalt. La Cluj mă voi întoarce într-o zi, dar acum FC Botoșani a fost cea mai bună alegere pentru mine”, a spus fostul internațional de juniori și tineret al României.

În sezonul 2009/2010 Cordoş a fost transferat de Universitatea Cluj în Italia, la Frosinone, iar în România fotbalistul a mai jucat la FCM Târgu Mureş, FC Vaslui, Dinamo şi Pandurii Târgu Jiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu