Fondatorul Khan Squash Academy vine la Cluj

A patra ediție a Romanian Open Squash (ROS), turneu internaţional de squash masculin şi feminin, aduce în acest an la Cluj-Napoca peste 100 de jucători din ţară şi din străinatate. La ediția din acest an va fi prezent Shakeel Khan, fondatorul Khan Squash Academy. El face parte din dinastia Khan, care a dat unii din cei mai importanţi jucători ai tuturor timpurilor, printre care şi pe cel considerat All time No 1, Jahangir Khan.

”Romanian Open Squash este cea mai importantă competiţie a squas-ului românesc. În fiecare an, am încercat să aducem ceva nou. Ediţia 2016 înseamnă o creştere prin nume noi de participanţi din afara ţării, iar ca o noutate, vom avea jucători din top 100 mondial, lucru care va creşte şi spectaculozitatea turneului”, a declarat Sebastian Baciu, preşedintele Asociaţiei PRO SQUASH România.

ROS este singurul campionat de squash din țară, care are loc pe un teren de sticlă. Întrecerile se vor desfaşura în perioada 11-13 noiembrie, la Cluj-Napoca, în incinta Iulius Mall. Organizatorii pun în joc premii de peste 4000 de euro. Participanţii internaţionali de anul acesta vin din Polonia, Ungaria, Grecia, Spania, Serbia, Marea Britanie, Bolivia şi Finlanda iar printre ei se află nume importante din clasamentul 100 PSA cum ar fi Iker Pajeres Bernabeu, unul dintre cei mai buni jucători de squash din Spania.

Pe parcursul celor trei zile de concurs organizatorii propun o structură care va fi formată din trei tablouri principale: 16 jucători pe tabloul international Elite, 64 de jucători pentru turneul masculin şi 16 fete pentru competiţia internaţională feminină. Înscrierile pentru cea de-a patra ediţie a turneului internaţional de squash masculin şi feminin ASUS ROMANIAN OPEN SQUASH sunt deschise.

Cei care vor să intre în competiţie se pot înscrie până la data de 7 noiembrie ora 24.00, iar candidaturile vor fi înscrise pe site-ul competiţiei. Ulterior înscrierii, jucătorii vor primi un mesaj de validare şi programul jocurilor.  Finala campionatului va avea loc, duminică 13 noiembrie, după ora 15.00.

Postaţi un comentariu