Florin Gardoş, încrezător în şansele “tricolorilor” de a ajunge la baraj

Florin Gardoş este încrezător în accederea României la barajul de calificare pentru C.M din Brazilia 2014/ sursa foto evz.ro

Evoluţiile bune ale sătmăreanului Florin Gardoş din ultimele meciuri, din Champions League şi din campionat, l-au adus din nou în atenţia selecţionerului Victor Piţurcă, pentru partidele cu Andora şi Estonia din preliminariile C.M Brazilia 2014. Stelistul este de părere că ocuparea locului doi în grupa D este perfect realizabilă chiar dacă tricolorii ocupă, momentan, de abia poziţia a patra.

“În primul rând sunt bucuros că am fost din nou convocat la echipa naţională, ultima mea participare fiind în meciul de tristă amintire de la Amsterdam, când am pierdut cu 4-0 şi în care nici eu nu am jucat prea grozav (n.r Olanda – România 4-0, 26.03.2013). Însă momentan trebuie să ne concentrăm la ultimele două partide din grupă pe care sunt convins că le vom câştiga. Desigur am încredere şi în faptul că olandezii îşi vor onora blazonul şi nu vor pierde nici cu Ungaria şi nici cu Turcia.” a declarat pentru Transilvania Reporter, Florin Gardoş.

Fundaşul „roş albaştrilor” ne-a mai declarat că se simte excelent din punct de vedere fizic şi chiar dacă nu se aşteaptă să fie titular la meciurile cu Andora şi Estonia, selecţionerul Piţurcă poate să se bazeze pe serviciile lui chiar şi din postura de rezervă.

“Am un tonus foarte bun, mă simt excelent din punct de vedere fizic şi doresc să pun umărul pentru calificarea la baraj. Toţi suntem conectaţi la acest deziderat şi sunt convins că este perfect realizabil. Atmosfera la lot este una excelentă şi păcat de meciul pierdut cu Turcia la Bucureşti, fiindcă un egal atunci ne-ar fi făcut infinit misiunea mai uşoară. “ mai spune Gardoş.

Cât priveşte situaţia de la club, sătmăreanul ne spune că atmosfera s-a mai detensionat după victoria din campionat cu FC Vaslui.

“A fost o atmosferă tensionată după înfrângerile din Champions League, nu credeam nici noi că vom lua atâtea goluri fără să dăm măcar unul. Însă şi aici nu este nimic pierdut. Putem să recuperăm terenul pierdut şi să ne realizăm obiectivul, acela de a juca în primăvara europeană. Acuma că o fi în Champios League sau în Europa League rămâne de văzut. “ încheie sătmăreanul.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. dorin says:

    florin te-am vazut acuma de curind in liga campionilor ,cu tine fudas fereasca dumnezeu,nu avem nici o sansa la baraj…………, bineinteles daca ajungem………

  2. andra says:

    gardos e cel mai bun jucator din univers

Postaţi un comentariu