Florin Bratu a refuzat oferta Universității

sursa foto: digisport.ro

„U” Cluj este în continuare echipă fără antrenor. După ce vineri l-au demis pe Adrian Falub, conducătorii clubului au purtat discuții cu mai mulți tehnicieni pentru a prelua banca tehnică, dar niciuna dintre acestea nu s-au concretizat. Cel mai aproape de a semna un contract a fost Florin Bratu, ultima oară la Dinamo București. Negocierile au fost recunoscute și de oficialii clubului clujean și de fostul internațional al României. Până la urmă Bratu a ales să preia o adversară a „Șepcilor roșii” din Liga 2, Aerostar Bacău.

”Eu mă bucur că există interes pentru mine. <<U>> Cluj e una dintre echipele care s-au interesat de mine. Am fost sunat de cei de la <<U>> Cluj, dar era destul de complicat, eu vorbesc de două săptămâni cu cei de la Bacău. Am fost acolo, am negociat cu ei, m-au primit foarte bine. E o provocare, nu e o retrogradare. Cei de la Bacău m-au așteptat. Am nevoie să lucrez, să mă dezvolt, să mă perfecționez, am semnat până la vară. Am nevoie de puțin echilibru, trebuie să muncesc în liniște. Presiune este peste tot, că ești la promovare, la retrogradare”, a declarat Bratu, pentru Digisport.

Un alt antrenor contactat de managerul Ioan Ovidiu Sabău este Alexandru Pelici. Însă, omul care a promovat succesiv pe Hermannstadt din Liga 3 până în Liga 1 a semnat recent un angajament cu Ripensia Timișoara, valabil din iarnă. Tot din iarnă ar fi disponibil și Edward Iordănescu. Pe lista potențialilor succesori ai lui Falub se mai află Cristian Dulca, Costel Gâlcă și Cristiano Bergodi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu