Florescu şi Nicoliţă revin la naţională

Foto: Dan Bodea

România mai are programat doar un singur joc de verificare înaintea dublei decisive cu Ungaria şi Turcia, din preliminariile Campionatului Mondial. „Tricolorii” vor da piept cu Slovacia, partidă care va avea loc în 14 august, pe Arena Naţională. Selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat şi stranierii pe care se va baza pentru confruntarea cu reprezentativa pregătită de Vladimir Weiss. Din lotul convocat de „Piţi” se regăseşte şi George Florescu (foto), deşi mijlocaşul nu a evoluat niciun minut la noua sa echipă, Dinamo Moscova. Ultima prezenţă a clujeanului în tricoul naţionalei datează din 5 iunie 2012, în remiza cu Austria, scor 0-0. Atunci, Florescu a evoluat ca titular, fiind schimbat în minutul 59 cu Costin Lazăr.

O altă noutate e chemarea lui Bănel Nicoliţă, care a absentat în ultimul an de la acţiunile tricolorilor. Aflat în conflict deschis cu Piţurcă, Adrian Mutu a fost lăsat acasă de selecţionerul României. Lotul complet pentru amicalul cu Slovacia va fi anunţat în 11 august.

[stextbox id=”custom” caption=”Lista stranierilor convocaţi:”]

Bogdan Lobonţ (AS Roma), Constantin Nica (Atalanta), Paul Papp (Chievo), Dorin Goian (Asteras), Răzvan Raţ (West Ham), Costin Lazăr (PAOK), George Florescu (Dinamo Moscova), Gabriel Torje (Udinese), Bănel Nicoliţă (Saint-Etienne), Alexandru Maxim (Stuttgart), Aurelian Chiţu (Valenciennes), Marius Alexe (Sassuolo), Claudiu Keşeru (Bastia) şi Bogdan Stancu (Genclerbirligi).

[/stextbox]

Distribuie:

Postaţi un comentariu