FED Cup / România umple Polivalenta – 10.000 de bilete vândute

Foto: Dan Bodea

Meciul de baraj pentru menținerea în Grupa Principală 1, dintre echipele feminine de tenis ale României și Germaniei se va juca la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cu casa închisă. Miercuri, 24 februarie, toate cele 10.000 de bilete scoase la vânzare s-au epuizat în doar câteva ore.

Conform reprezentanţilor Eventim, compania prin care s-au pus în vânzare tichetele, la această oră nu mai există niciun loc liber în Sala Polivalentă. Meciul din play-off-ul Grupei Mondiale a FED Cup by BNP Paribas, se va juca în zilele de 16 și 17 aprilie. Cea mai importantă jucătoare din naţionala Germaniei e Angeliq Kerber, cea care i-a luat locul Simonei Halep pe treapta a doua a podiumului WTA, după ce a câştigat Australian Open.

În întâlnirile directe, Simona a învins-o de fiecare dată pe nemţoaică, scorul general fiind de 3 – 0. Celelalte componente ale Germaniei sunt Andreea Petkovici, numărul 23 WTA, Sabine Lisicki, poziţia 32 şi Julia Georges ocupanta locului 53 în clasamentul mondial.

România și Germania s-au mai întâlnit o singură dată, în 1974, la Napoli, iar RFG se impunea cu 3-0 în faza sferturilor de finală ale Grupei Mondiale. Helga Masthoff s-a impus în fața clujencei Virginia Ruzici, azi managerul Simonei Halep, cu 6-3, 6-2. Helga Hosl a trecut de Mariana Simionescu, scor 6-3, 6-3, iar Katja Ebbinghaus/Helga Masthoff au triumfat în meciul de dublu în fața cuplului Judith Gohn/Virginia Ruzici, scor 6-3, 1-6, 6-3.


Publicitate

Postaţi un comentariu