Fed Cup / Momente emoţionante cu Simona Halep

Foto: Dan Bodea

A treia jucătoare din clasamentul mondial, Simona Halep, a oferit, joi, momente emotionante la Cluj. Sute de fani  s-au înghesuit pentru a luat un autograf de la cea mai în vogă jucătoare de tenis a României. Nu au lipsit nici copiii, mulţi dintre aceştia visând să-i calce pe urme. Aproape 1.000 de iubitori ai tenisului au urmărit antrenamentul Simonei.

La finalul şedinţei de pregătire, cu toţii au stat la coadă să prindă un autograf de la jucătoarea numărul trei a lumii. Cea mai mare fană a venit cu flori la Polivalentă şi a izbucnit în lacrimi la întâlnirea cu idolul ei. Cei mai mici vor să atingă performanţele Simonei în tenis. Nici nu umblă bine şi deja ştiu cum se manevrează o rachetă. Un alt fan şi-a petrecut ultimii ani adunând materiale cu Simona Halep.

Ii le-a dăruit azi la întâlnirea pe care o aştepta de o viaţă. Fanii prezenţi au avut ocazia să o vadă pe Halep într-o postură mai puţin obişnuită. Reprezentanţii Poliţiei şi ai Pompierilor le-au oferit fetelor din FED Cup câte-un buchet de flori şi o caschetă specifică. Totul ca să le poarte noroc în meciul cu Cehia. Reamintim că întâlnirea dintre România şi Cehia va avea loc în zilele 6 şi 7, sâmbătă şi duminică, februarie 2016, în Sala Polivelentă din Cluj-Napoca.

Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (6 februarie), iar duminică (7 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcție de rezultat).

Distribuie:

Postaţi un comentariu