FCMU Baia Mare a fost înscrisă în Liga a III-a

FC Maramureș Universitar Baia Mare a fost ștearsă de pe listele FRF, două ore, apoi înscrisă în Liga a III-a

Astăzi echipele de fotbal din ligile inferioare şi-au aflat adversarii şi sistemul competiţional după care vor juca în sezonul 2013-2014. În Liga a II-a lucrurile au luat o întorsătură ciudată, imediat după anunţarea celor două serii. Finanţatorul băimărean Dan Hotico a luat foc în momentul în care a văzut că echipa sa nu apare în eşalonul secund, dar nici în Liga a 3-a.

 

Oficialul maramureșean a fost cu greu potolit de secretarul general Adalbert Kassai, care i-a explicat că a refuzat să înscrie echipa în Liga 3, iar în Liga 2 nu putea fi repratizată după ce în sezonul trecut a fost retrogradată în urma litigiului cu jucătorul Petrică Dragoş. Din Baia Mare, preşedintele clubului, Cristian Şpan, a declarat că nu are cunoştinţă de o astfel de decizie, mărturisind şi că el se va retrage de la echipă în această situaţie.

 

“Eu, din momentul în care FRF ne-a depunctat, m-am retras de la a lua decizii, în primul rând pentru că eu nu am ştiut de acel litigiu şi nu mi s-a părut corect să nu fiu informat. Toate deciziile îi aparţin lui Dan Hotico. Eu i-am spus clar că vom continua negocierile doar dacă echipa rămâne în Liga 2, lucru care nu s-a întâmplat”, a declarat Cristian Șpan.

După zeci de minute de negocieri între Dan Hotico și oficialii FRF, FC Maramureș Universitar Baia Mare a fost înscrisă în Liga a III-a, unde va fi colegă de serie cu echipa municipalității din Baia Mare, FCM.

Distribuie:

Postaţi un comentariu