FC Bihor a debutat cu victorie în noul sezon, 2-1 cu UTA

Echipa de fotbal FC Bihor Oradea a debutat cu dreptul în noua ediţie a Ligii a II-a, după ce sâmbătă, pe Stadionul Municipal ‘Iuliu Bodola’, a învins cu scorul de 2-1 formaţia arădeană UTA.

„Victoria ‘roş-albaştrilor” a fost obţinută in extremis, după ce în minutul 90+3 Răzvan Lupu a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului’, informează, într-un comunicat, Florin Mihalca, purtătorul de cuvânt al FC Bihor.

Astfel, orădenii au obţinut trei puncte importante în startul noului sezon, dar şi la debutul unui nou proiect al clubului.

Antrenorul Gheorghe Ghiţ nu i-a putut utiliza pe fundaşul Dorin Mihuţ şi atacantul Florin Pop, ambii accidentaţi, lucru ce s-a şi simţit, de altfel, în jocul echipei.

„Era păcat să pierdem azi. La scorul de 1-0 ne-am creat două ocazii, prin Raymond Lukacs, singur cu portarul. Am avut om în plus în repriza a doua şi pe sfârşit am reuşit să marcăm. Felicit echipa pentru dăruire. Lucrul cel mai important astăzi au fost cele trei puncte. Am avut doi jucători care au lipsit din primul 11. Cred că dacă i-am fi avut în teren reuşeam poate mai mult”, a declarat Gheorghe Ghiţ, pentru Agerpress.

„Ce pot să mai zic după un asemenea meci, când iei gol în ultima secundă? E cel mai dureros lucru care i se poate întâmpla unui antrenor. Dă-mi al doilea gol în minutul 60 sau 70, dar nu mi-l da în minutul 94. Asta a fost să fie. Îmi felicit băieţii, au jucat admirabil, s-au autodepăşit. Dacă avem atitudinea asta la fiecare meci, eu zic că nu vom avea nici un fel de probleme în a obţine victorii”, a afirmat, la rândul său, tehnicianul arădenilor, Eugen Trică.

Pentru FC Bihor au evoluat: Smaranda – Letan, Fl. Lazăr, Ţoca, Lupu – M. Popa, Bic (Haş, 77), Sfârlea – S. Ianc, R. Lukacs (Hadăr, 57), Ov. Popa (A. Achim, 46).

Formula folosită de Eugen Trică a fost: Oberhauser – Neagu, Tabără, Roman, Oltean – Popescu, Al. Marcu, Firţulescu (Surugiu, 82), Bârză (Zaluschi, 88) – Monac, Al. Sălăjan (Apostu, 71). Al Marcu a fost eliminat în minutul 43

Distribuie:

Postaţi un comentariu