FC Barcelona caută talente la Cluj

Foto: Dan Bodea

Mai mulți antrenori ai Academiei de fotbal a clubului Barcelona sunt prezenți în aceste zile la Cluj-Napoca. Până sâmbătă, în Parcul sportiv Universitar Dr Iuliu Hațieganu are loc tabăra de fotbal destinată copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani – ”Barca Academy”.

Foto: Dan Bodea

Pe lângă ședințele de pregătire sub coordonarea antrenorilor celebrului club catalan, tehnicienii români care îi însoțesc pe copii în această tabără vor avea acces la o sesiune teoretică susținută de delegații Barcelonei.
“Suntem încântați că am reușit să aducem Barça Academy și la Cluj-Napoca. Sunt mii de copii care practică fotbalul în România și ne dorim ca și ei să aibă acces la antrenorii spanioli și la metodele lor de antrenament, dar i la filosofia unui club de talia FC Barcelona.

Foto: Dan Bodea

Noi organizăm Barça Academy și în Suedia și ne-am dorit foarte mult să venim și la noi în țară, iar Clujul, fiind capitala sportului românesc, a fost alegerea firească pentru acest prim camp. Sunt multe surprize pe care le-am pregătit participanților, dar cel mai important este să umplem terenurile din Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu și să punem Clujul și România pe harta acestui uriaș brand internațional care este FC Barcelona!”, spune organizatorul evenimentului, Marius Pintea.

Foto: Dan Bodea

Barça Academy este un proiect FC Barcelona, care a ajuns în peste 40 de țări de pe toate continentele. S-au organizat 37 de școli permanente și peste 170 de campuri la care au participat până în prezent peste 400.000 de copii.

Postaţi un comentariu