Fără străini! ”U” Cluj a reziliat contractele a trei portughezi și un francez

Trei dintre portughezii aduși la Universitatea Cluj în această vară, prin intermediul impresarilor Valeri și Octavian Moraru, Tiago Gomes, André Ceitil și Rafa Miranda au fost puși pe liber de conducerea tehnică a clubului „Șepcilor roșii”. Pe lângă lusitani, și francezului Arnaud Guedj i s-a transmis că este liber să-și caute alt angajament.

Tiago Gomes a bifat 12 partide în alb și negru, nu a marcat niciun gol, în schimb s-a „remarcat” de cele mai multe ori prin faptul că se împiedica în momentul în care încercă să facă o preluare, iar centrările lui erau de cele mai multe ori pase către adversari.

Inacio Miguel a fost cel mai constant dintre portughezi. El a jucat în 17 meciuri pentru ”U”, în 14 dintre ele fiind titular. Andre Ceitil a contabilizat și el 14 jocuri în tricoul Universității, și a fost de 13 ori titular.

Un caz special a fost cel al francezului Arnaud Guedj. În vârstă de 22 de ani, Guedj a ajuns abia în toamnă la Universitatea. La nici o săptămână după ce parafaseră acordul de transfer, oficialii alb-negrilor i-au cerut francezului să accepte rezilierea, fără să fi apucat măcar să debuteze la ”U”! Șapte meciuri a prins Guedj în tricoul universitarilor fără să marcheze vreun gol.

Odată cu cei patru fotbaliști amintiți, conducerea Universității a reușit să-l convingă și pe Alexandru Buza să accepte rezilierea contractului. Acesta din urmă se recomanda ca specialist în medicină sportivă și nutriție și era remunerat, conform Actual de Cluj, cu 4.000 de euro lunar.

„Clubul nostru și jucătorii Tiago Gomes, André Ceitil, Rafa Miranda respectiv Arnaud Guedj au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractelor. Odată cu ei s-a despărțit de Universitatea Cluj și specialistul în medicină sportivă și nutriție, Alexandru Buza. Le mulțumim tuturor pentru munca depusă la Universitatea și le dorim mult succes în continuare!”, au transmis oficialii grupării universitare.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. sergiu says:

    greu la U. lipseste competenta si inplicit si gasirea de solutii. perfectionarea continua a stafului tehnic lipseste cu desavarsire.(in tot fotbalul romanesc e la fel) . la frf nu se fac reciclari dar se iau licente pe ochi frumosi.Pacat ca Sabau nu a fost sustinut si chiar a fost tradat de omul lui cel mai apropiat.V-as sugera sa-l aduceti inapoi si sa se treaca la treaba.U nu promoveaza sezonul asta dar pana la finalul sezonului se poate face o echipa cu care la anul sa se bata la titlu si inplicit la promovare.

Postaţi un comentariu