Fanii FCSB iau cu asalt arena din Gruia

Foto Dan Bodea

Cel mai așteptat meci al primăverii în Liga 1 de fotbal, înfruntarea dintre CFR și FCSB, programată duminică, 18 martie, se va juca cu casa închisă. Poziția din clasament a celor două combatante, locul 1 pentru gazde, respectiv2 pentru oaspeți, și diferența de numai două puncte dintre cele două, i-au făcut pe fanii din Transilvania să ia cu asalt casele de bilete ale stadionului. Cele 12.000 de tichete scoase la vânzare de organizatori s-au epuizat, astfel că, în tribunele arenei Dr Constantin Rădulescu ar trebui să fie, la ora partidei, aproximativ 18.000 de spectatori (la cele 12.000 de bilete vândute se adaugă alte câteva mii de invitații, plus abonații).

Foto Dan Bodea

În sectorul rezervat susținătorilor echipei vizitatoare vor fi în jur de 900 de fani însă, susținătorii roș-albaștrilor și-au achiziționat câteva mii de bilete în toate celelalte sectoarele arenei. Organizatorii au avut grijă ca și prețurile să fie accesibile deși știu că tribunele vor fi populate preponderent de fanii roș-albaștrilor. Cel mai ieftin tichet a costat 25 de lei, la peluză. 50 de lei au plătit suporterii pentru un bilet la tribuna a II-a şi între 40 şi 120 de lei la tribuna l.

”Eu respect clubul Steaua, dar am fost atacat personal de ei. Sunt atacat personal, de nouă luni. Eu am crescut acolo, am fost în galerie, am fost căpitanul Stelei, am jucat o finală de Champions League pentru club. Acum sunt la un club unde sunt fericit, îmi doresc să stau cât mai mult aici și voi da tot ce am mai bun pentru CFR în continuare”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă de dinaintea partidei. Meciul dintre CFR și FCSB se dispută, duminică, de la ora 20:45.

Distribuie:

Postaţi un comentariu