Evoluție modestă pentru un punct chinuit

Foto: Dan Bodea

Echipa națională de fotbal a României a terminat neînvinsă dubla cu Armenia și Kazahstan, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018. După 5-0 în Armenia, ”Tricolorii” au fost alergați serios și aproape luați la bătaie de fotbaliștii din reprezentativa Kazahstanului. Meciul s-a terminat nedecis, scor 0-0, dar România a arătat rău în confruntarea de la Astana.

Gazdele au alergat mult și au fost mai mereu primii la minge. Bogdan Stancu și Răzvan Marin ar fi putut să marcheze pentru România, iar Toșca a fost aproape să-l învingă pe Tătărușanu. Adi Popa s-a aflat pe traiectoria șutului lui Hoban, iar Chipciu a trebuit să fie înlocuit pe finalul primei reprize după un contact dur cu unul dintre adversari. Kazahii nu au fost mai periculoși decât ”ricolorii”, dar au fost categoric mai determinați.

În actul secund și Adi Popa putea să-și repare greșeala, când a scos de pe spațiul porții șutul lui Hoban, dar nu a mai reușit al treilea gol la rând pentru națională și meciul s-a terminat 0-0. Surpriza etapei a treia au oferit-o fotbaliștii din Muntenegru, care s-au impus în Danemarca și continuă să fie lideri în clasamentul grupei E, cu 7 puncte, la egalitate cu Polonia, învingătoare și ea în fața Armeniei. România este pe locul al treilea cu 5 puncte în trei partide.

Distribuie:

Postaţi un comentariu