Eveniment / Din „Pasiune pentru o viaţă sănătoasă”

Peste 1.000 de clujeni sunt aşteptaţi, duminică, să participe la evenimentul LivingFit, evenimentul ce-şi propune să promoveze un mod de viaţă sănătos

Pentru prima dată în Cluj-Napoca nutriţia şi sportul îşi dau întâlnire în cadrul aceluiaşi eveniment, care se va desfăşura, dumincă, 18 mai, pe stadionul Cluj Arena. Evenimentul „Living Fit”, aflat la prima ediţie, este o iniţiativă de amploare care are ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos prin sport şi nutriţie şi se va desfăşura sub deviza „Pasiune pentru o viaţă sănătoasă”.

Evenimentul se va derula pe parcursul întregii zile de duminică şi va cuprinde un program variat de activităţi, dintre care amintim: ateliere de nutriţie şi sănătate, o expoziţie de produse şi activităţi sportive – cycling, zumba, kangoo jump, deep work, cross fit sau functional training.

Organizatorii evenimentului au pregătit şi o serie de premii pentru participanţii la această acţiune, la care sunt aşteptaţi aproximatix 1.000 de persoane, care practica sport în mod regulat, sau pur şi simplu sunt interesaţi să ducă o viaţă sănătoasă.

„Living Fit este un concept ce porneşte de la ideea că mişcarea şi alimentaţia corectă sunt surse de sănătate. Evenimentul de la sfârşitul acestei săptămâni are ca scop principal creşterea gradului de conştientizare şi interes asupra beneficiilor fizice şi pshihice ale modului de viaţă activ şi echilibrat. Evenimentul are şi o cauză socială”, a declarat iniţiatoarea proiectului Sranko Orsi.

Proiectul Living Fit este organizat de Asociaţia INFitness, o asociaţie sportivă care are ca scop realizarea unui interes de grup, prin promovarea unui stil de viaţă sănătos ce presupune o alimentaţie sănătoasă, corectă şi practicarea sportului de masă în rândul populaţiei de toate vârstele, în special în rândul tinerilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu