Europa League / CFR-iştii, susţinuţi de Stoican

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a declarat c va ţine cu CFR Cluj în Europa League

CFR Cluj, ocupanta locului 5 în Liga I, în ediţia trecută de campionat, a prins un loc nesperat în Europa League, după ce Dinamo, locul 4, a primit interdicţie de a evolua în cupele europene, din cauză că finanţatorul Ionuţ Negoiţă a cerut intrarea clubului bucureştean în insolvenţă.

Tehnicianul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat imediat după tragerea la sorţi a meciurilor din turul 2 preliminar, că va ţine pumnii strânşi formaţiei clujene, căreia îi doreşte un parcurs cât mai lung în Europa League.

„Şi eu şi jucătorii mei ne-am dorit foarte mult să jucăm în cupele europene, dar nu am avut această şansă, din motive care nu ţin de noi. Ca român îmi doresc să ajungă cât mai departe toate echipele noastre. Voi ţine pumnii strânşi CFR-ului, pentru că într-un fel ne reprezintă şi pe noi în cupele europene”, a declarat Stoican.

Conform tragerii la sorţi, efectuată luni, la Nyon, CFR Cluj va întâlni formaţia Jagodina FK, din Serbia, în turul 2 preliminar al întrecerii intercluburi europene. Meciurile sunt programate în datele de 17, respectiv 24 iulie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu