Europa League / UPDATE: CFR Cluj – Jagodina 0-0 (Scor Final)

Ogbu (foto, în vișiniu) va pleca de la CFR Cluj, după dubla cu FK Jagodina, din Europa League / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, manșa tur a dublei cu FK Jagodina, din turul 2 preliminar al Ligii Europa. Fotbaliștii lui Vasile Miriuță au presat însă, au irosit cu prea multă ușurință numeroasele ocazii pe care și le-au creat. Ogbu a avut și o bară, iar pe final sârbii puteau să dea lovitura și să ia o opțiune serioasă pentru calificarea în faza următoare a competiției.

”Zero la zero este un rezultat bun, șansele noastre de calificare rămân intacte pentru retur, dar va fi foarte greu. Ne vom juca șansa până la capăt și sunt convins că vom merge mai departe@, a declarat la finalul partidei Vasile Miriuță.

După 45 de minute de joc CFR Cluj și FK Jagodina se află la egalitate, scor 0-0, în manșa I din turul doi preliminar al Europa League. Într-un alt meci din aceași fază a competiției Petrolul Ploiești a învins pe Flamurtari Vlora, cu scorul de 2-0.

CFR Cluj revine, joi, în competițiile continentale intercluburi. Feroviarii clujeni primesc vizita formației FK Jagodina, din Serbia. Antrenorul Vasile Miriuță va aborda această partidă în următoarea formulă:

Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Lopes – Deac, Suley, Monroy, Negruț, Costea – Ogbu.

În primul 11 și-au făcut loc nu mai puțin de trei dintre fotbaliștii achiziționați în această vară: Susic, Laris și Lopes, toți trei în linia defensivă. De partea cealaltă FK Jagodina va începe meciul cu CFR în componența:

Djuricic – Mainkovic, Simac, Mihajlovic, Filipovic – Arsenijevic, Cvetkovic, Mitosevic, Djuric, Jakimovski – Susnjar.

Meciul dintre CFR Cluj și FK Jagodina este programat de la ora 20.30, pe Stadionul Dr Constantin Rădulescu și contează pentru turul doi preliminar al Europa League. Rămâneți pe Transilvania Reporter pentru a afla evoluția scorului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu