Europa League / Alexandru Vlad, cu inima împărţită

Alexandru Vlad îşi va înfrunta joi fosta echipă / Foto: fcdnipro.ua

Pandurii debutează joi în grupele Europa League împotriva celor de la Dnepr, echipă la care evoluează fostul jucător al gorjenilor, Alexandru Vlad (foto primul din dreapta).

Fundaşul a analizat şansele fostei sale echipe în faţa ucrainenilor. „Va fi un meci echilibrat. Pandurii e o echipă foarte bună, ca şi fotbalul din România, am avut rezultate în Europa anul acesta. Şi cei de la Dnepr iau meciul foarte în serios, au fost puşi deja în gardă după episoadele Tel Aviv şi Braga. Deci va fi un meci deschis, echilibrat”, a declarat Vlad pentru sportingorj.ro.

Vlad speră ca atât Pandurii, cât şi Dnepr să meargă braţ la braţ în primăvara europeană. „După meciul de joi o să fiu din nou suporterul echipei din Târgu-Jiu, cel puţin până la disputa din Ucraina. Varianta ideală ar fi să trecem amândouă mai departe. Dar o să fie foarte greu, mai ales că nu prea au experienţă. Şi în plus sunt echipe bune în grupă, Fiorentina, noi şi Pacos. La prima vedere, la calificare s-ar bate italienii şi cu noi, dar totul e posibil, Pandurii a mai făcut surprize până acum”, a adăugat maramureşeanul.

Distribuie:

Postaţi un comentariu