Eșec surpinzător pentru U-BT (Galerie foto)

Foto: Dan Bodea

Parcursul ireproșabil al baschetbaliștilor de la U-BT Cluj-Napoca a fost întrerupt, sâmbătă seara, de SCM Craiova care s-a impus în fieful ardelenilor, scor 88-94, într-un meci din cadrul etapei a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM). Eșecul alb-negrilor este cu atât mai surprinzător, cu cât, după primele 30 de minute de joc nimic nu anunța dezastrul din ultimul sfert.

Primele 10 minute au fost adjudecate la mare luptă de olteni (22-23), iar sfertul al doilea a fost la fel de prolific, cele două oponente terminând la egalitate, scor 26-26. Avantajul minim al oaspeților a fost anulat în sfertul al treilea, în care universitarii clujeni au făcut o veritabilă demonstrație de joc defensiv 20-11). Însă, ultimele 10 minute au fost de coșmar pentru trupa lui Mihai Silvășan (20-34).

„Este o înfrângere acasă greu de digerat. Am făcut un meci prost pe partea de apărare. Am permis 94 de puncte și, totodată, 14 coșuri de trei puncte. Ei au aruncat extraordinar, dar multe dintre coșuri au venit pe niște greșeli ale noastre. Doar în sfertul patru au marcat șapte coșuri de trei puncte, ceea ce, evident, a făcut diferența.

Nu este o tragedie, am avut șansa noastră să câștigăm meciul. Mergem mai departe, în viața unei echipe există și astfel de momente. Caracterele puternice se văd la înfrângeri. Am încredere că băieții pot strânge rândurile, nu am pierdut nimic. Sezonul este lung și premiile nu se dau acum, în ianuarie”, a declarat la finalul partidei Mihai Silvășan, pentru site-ul oficial al clubului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu