Eșec la Brăila pentru handbalistele de la Universitatea

Universitatea Cluj a suferit al 18-lea eșec din actualul campionat al Ligii Naționale de handbal feminin, scor 25-33, la Brăila, în fața formației locale Dunărea și, cu trei etape înaintea finalului sezonului, elevele lui Alin Bondar știu sigur că pentru a rămâne în primul eșalon vor trebui să treacă printr-un baraj de supraviețuire.

După 23 de etape diferența dintre Universitatea Cluj și Dunărea Brăila, ocupanta primului loc care asigură rămânerea în Liga Națională, este de 11 puncte. Pe malul Dunării Raluca, Petruș a deschis scorul pentru Universitatea, după mai puțin de 40 de secunde de la startul partidei. Apoi Brăila a marcat de trei ori la rând prin Dache, de două ori, și Czeczi însă. clujencele au egalat la 3 în minutul 5.

În minutul 12 fetele de la Dunărea s-au distanțat prima dată la trei goluri, scor 9-6, iar în minutul 24 Czeczi și-a dus echipa la patru goluri avantaj, scor 15-11, diferență care s-a înregistrat și la finalul primelor 30 de minute, când scorul a fost 17-13. Mihaela Ani Senocico a înscris de două ori la rând în debutul reprizei a doua, dar a fost doar o răbufnire de orgoliu de moment.

Gazdele au condus aproape în permanență la o diferență de cinci goluri, iar în finalul întâlnirii s-au desprins decisiv pe fondul ratărilor pe bandă rulantă ale clujencelor. Lazăr de două ori, Dindiligan, Vasiliu și Petruș au ratat atacurile universitarelor din ultimele minute ale disputei și gazdele și-au asigurat prezența în viitoarea ediție a Ligii Naționale. Mihaela Senocico a fost principala marcatoare a clujencelor cu 10 reușite.

Distribuie:

Postaţi un comentariu