Eșec în primul meci acasă

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au pierdut primul meci din actualul sezon al Ligii Naționale, la chiar primul joc în fața propriilor suporteri. Alb-negrii ai cedat cu 72-73 în fața formației BCM U Pitești, la capătul unei partide în care nu au contat aproape deloc. Argeșenii au controlat jocul de la un capăt la altul. Dacă primul sfert s-a încheiat în avantajul oaspeților (17-21), următoarele două parțiale de joc păreau să arate capacitatea clujenilor da a reveni în meci și implicit de a obține al treilea succes stagional.

Sfertul doi s-a terminat în avantajul minim al clujenilor (16-15), iar cel de al treilea (scor 21-18), părea să indice revenirea ardelenilor. Cele două echipei au intrat în ultimul parțial la egalitate, scor 54-54, dar oaspeții au arătat și în ultimele 10 minute mai proaspeți, mai incisivi și mai motivați. Piteștenii și-au adjudecat și acest ultim sfert (18-19) și au obținut a doua victorie a sezonului, care îi duce până pe locul 2 al clasamentului. ”O înfrângere foarte dureroasă pentru noi, venită după un meci prost, foarte prost chiar.

Nu am fost suficient de concentrați pentru a reuși să luăm decizii bune în momentele importante ale jocului, atât în atac, cât și în apărare. Chiar dacă a fost un meci prost, noi am avut șansa noastră, asta le-am spus și băieților și le spun tot timpul, când nu suntem în cea mai bună seară din punctul de vedere al aruncărilor și al eficienței în teren, trebuie să găsim soluții să câștigăm meciul.

Din păcate, în această seară nu am făcut-o. Felicit echipa din Pitești, un adversar foarte redutabil, care va avea un cuvânt greu de spus în campionat. Noi nu avem timp de pierdut, miercuri avem următorul meci pe care trebuie să îl pregătim, vom analiza acest meci si ne vom uita ce greșeli am făcut și vom merge mai departe”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu