Eșec după eșec, o stare de ”normalitate” pentru handbalul clujean

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj a pierdut al doilea meci consecutiv din debutul noii ediții a Ligii Naționale. După 28-30, în prima etapă cu Corona Brașov, a venit și eșecul cu CSM Slatina, scor 20-21, înregistrat, sâmbătă, pe teren propriu. Cele două echipe au mers cap la cap și în ediția precedentă de campionat când s-au luptat pentru evitarea retrogradării, ”obiectiv realizat” atât de Universitatea, cât și de CSM Slatina.

La fel au stat lucrurile și în prima repriză a partidei de la Cluj. Oponentele nu s-au întrecut în goluri marcate, în schimb au excelat la capitolul erori. La pauză tabela indica scorul de 8-9. La vestiare Alin Bondar nu și-a găsit cuvintele pentru un discurs motivațional. Oaspetele au revenit decise pe teren și au început să marcheze la foc automat.

Singurul moment notabil din jocul clujencelor a fost restabilirea egalității la 13. Speranțele s-au năruit repede pentru că universitarele au continuat să fie lipsite de inspirație pe faza ofensivă. Meciul s-a terminat cu victoria la limită a echipei oaspete, în timp ce Universitatea contabilizează al doilea eșec stagional oficial, ambele pe teren propriu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu