Egal pentru ”U” în ultimul meci al anului. Alb-negrii au avut un om eliminat, gorjenii au ratat un penalty

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Universitatea Cluj a bifat remiza cu numărul 10 din actualul sezon, 1-1, în deplasarea de la Târgu Jiu, în disputa cu Viitorul Pandurii. A fost ultimul meci din 2019 pentru „Șepcile roșii” care încheie anul pe locul 13, cu 25 de puncte, având un avans de 4 puncte în fața Concordiei Chiajna, ocupanta locului 16, retrogradabil.

Într-o primă repriză fără evenimente deosebite, Cristian Gavra a deschis scorul în minutul 35 și speranțele antrenorului Adi Falub, că echipa lui va termina anul cu un meci în care să arate altă atitudine, față de ce au arătat alb-negrii în precedentele etape, erau justificate. La opt minute de la reluarea partidei, Darius Buia a restabilit egalitate, stabilind în același timp și scorul final.

Rezultatul de egalitate de la Târgu Jiu confirmă faptul că universitarii au parcurs o primă parte de sezon extrem de dificilă. Rezultatul este unul pozitiv pentru trupa lui Adi Falub, în condițiile în care clujenii au evoluat cu un om mai puțin în ultimele 15 minute ale întâlnirii, iar gazdele au irosit o lovitură de la 11 metri.

Astfel, după 20 de meciuri jucate în actualul campionat acumulează 25 de puncte, departe de locurile promovabile și se anunță o iarnă interesantă, cu numeroase rezilieri de contracte și, evident, cu o serie de nume noi care se vor regăsi în lotul alb-negrilor, la reunirea programată undeva în a doua jumătate a lunii ianuarie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu