Egal de -2 pentru CFR

Jakolis putea să încline decisiv balanța în favoarea CFR-ului, în meciul cu Dinamo, dar șutul său din minutul 81 a fost respins greu de Brănescu / Foto: Dan Bodea

Capul de afiș al etapei a treia a Ligii 1 de fotbal, CFR Cluj- Dinamo, s-a terminat nedecis, scor 0-0, fapt ce prelungește agonia trupei ardelene, care rămâne pe -2 în clasament. Francezul Gnohere a fost omul debutului de partidă. Mai întâi a centrat periculos în careul CFR-ului, dar Mincă a reținut fără emoții. Atacantul lui Dinamo s-a aflat în poziție foarte bună în minutul 16, dar mingea expediată spre poarta clujenilor s-a scurs pe lângă bară.

Cinci minute mai târziu, tot Gnohere a tras puternic din afara careului, însă, și de această dată mingea a ocolit poarta lui Mincă. Finalul primei reprize i-a adus pe vișinii în fața porții adverse, dar fără să producă panică în careul dinamovist. După o primă repriză moale, CFR-iștii au intrat ceva mai deciși pe teren și au apărut în câteva rânduri, relativ periculos, în fața porții adverse. În minutul 58 Rotariu a trimis mingea în bară și speranțele unui joc care să ofere și goluri, puținilor spectatori, prindeau contur.

În minutul 60, fostul golgheter al CFR-ului, Cristian Lopez a trimis imprecis din mijlocul careului. La adăpostul idei de a termina un meci fără goluri, cele două echipe s-au tachinat reciproc, însă, ocaziile nu au fost cu adevărat periculoase, până în minutul 81 când Jakolis a trimis un șut năpraznic e la 30 de metri, dar Brănescu a avut o intervenție grea și a respins mingea în corner. Scorul final o duce pe Dinamo în fruntea clasamentului și o menține pe CFR pe minus în clasamentul Ligii 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu