Egal amical între FC Zalău și Olimpia Satu Mare

Partidă fără goluri în meciul de la Zalău

Zălăuanii n-au reuşit să-şi ia “revanşa”  după ce, în meciul de pregătire de la Satu Mare, au pierdut cu 4-7. Partida de la Zalău s-a terminat nul, însă sătmărenii au avut cel puţin şase mari ocazii de gol.

Proaspăt promovata în Liga a II-a, Olimpia Satu Mare îşi contiuă meciurile de pregătire. Sâmbătă, elevii lui Tibi Csik au jucat, la Zalău, în compania fostei colege din seria a III-a, partida terminându-se la egalitate, 0-0. Scorul este însă unul mincinos, deoarece “galben-albaştrii” au avut multe ocazii de gol, nematerializate de atacanţii sătmăreni.

„A fost un meci de pregătire în care am dat ocazie fiecărui jucător să joace 45 de minute. Scorul final a fost 0-0, dar tot așa s-ar fi putut încheia cu scorul de 6-0, 7-0 pentru noi”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Olimpia a început partida cu Șuta în poartă şi jucători de câmp Moș, Sabău, Ene, Munteanu, Molnar, Schwarckopf, Roghină, Zsiga, Dragoș, Feier. În repriza a II-a Olimpia a schimbat complet garnitura : Anca – Micaș, Iuhas, Botoș, Hanus, Gavrilescu, Villand, Kinczel, Cozma, Prodan, Bujor.

Imediat după meci, lotul de 22 al Olimpiei (definitivat în proporţie de 95%) a plecat spre Ocna Şugatag, unde, timp de o săptămână, efectuează un stagiu de pregătire.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu