Echipele clujene de handbal, carne de tun pentru adversari

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Handbaliștii și handbalistele de la cele trei echipe clujene participante în Liga Națională au trăit un veritabil coșmar la sfârșitul acestei săptămâni. În întrecerea feminină, CS Universitatea Cluj a ajuns pe ultimul loc după eșecul (23-29) cu Minaur Baia Mare, meci disputat în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca. Maramureșencele au început tare întâlnirea și nu au cedat nicio clipă inițiativa. Dacă înaintea acestei etape echipa feminină a CS Universitatea Cluj ocupa penultimul loc (13), în Liga Națională, după ultimul rezultat universitarele au coborât pe ultima poziție a clasamentului, cu șase înfrângeri din tot atâtea meciuri și un golaveraj 138-163 (-25).

Foto: Dan Bodea (arhivă)

La masculin CS Universitatea a suferit un nou eșec umilitor (28-42), pe teren propriu, cu AHC Dunărea Călărași. Doar câteva minute au rezistat băieții lui Ioan Ani Senocico în fața dobrogenilor. Apoi, din ce în ce mai clar s-a conturat al șaptelea eșec stagional pentru CS Universitatea. Clujenii sunt ultimii în clasamentul Ligii Naționale și au deja, după doar 7 etape, un golaveraj de -73 (166-239).

Nici Potaissa Turda nu a făcut față în meciul cu liderul Ligii Naționale, CSM București. Doar în prima repriză galben-albaștrii au jucat de la egal la egal cu adversarii lor. Actul secund a început prost pentru clujeni, care au marcat un singur gol în primele 10 minute, fapt ce le-a permis gazdelor să se distanțeze decisiv pe tabela de scor. Clujenii au cedat disputa din capitală, scor 24-35 și au căzut de pe podiumul clasamentului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu