Dulca se ia în piept cu trecutul: “Vreau cele trei puncte cu Universitatea”

Cristi Dulca vrea cele trei puncte cu Universitatea / Foto: Dan Bodea

Cristi Dulca i-a declarat război fostei sale echipe, Universitatea Cluj.

Faţă în faţă cu trecutul. Cristi Dulca îşi va înfrunta mâine echipa de suflet, „U” Cluj, pe care a pregătit-o în două rânduri (2009-2010 şi 2012). Clujeanul a îmbrăcat tricoul alb-negru şi din postura de jucător, în perioada 2001-2002. Tehnicianul lui Gaz Metan susţine însă că nu e loc de emoţii şi menajamente. Fostul internaţional e decis să obţină cele trei puncte la finalul jocului de mâine. „E un meci mai special pentru mine, pentru că „U” e ultima echipă pe care am antrenat-o, iar fiul şi nepotul meu joacă acolo. Îmi doresc să câştig cu Universitatea, sunt profesionist şi încerc să îmi fac cât mai bine treaba la Gaz Metan”, a susţinut Dulca.

Mediaş, neînvinsă de patru etape

Pe elevii lui Ionel Ganea îi aşteaptă o deplasare grea la Mediaş. Gaz Metan e neînvinsă de patru jocuri, iar în runda precedentă a reuşit să se impună pe terenul Coronei Braşov (2-1), victorie care a scos-o din zona retrogradării. „E un meci important pentru noi. Venim după patru jocuri în care nu am pierdut, am reuşit să obţinem şi o victorie preţioasă în deplasare şi trebuie să ne menţinem pe aceeaşi linie. Trebuie să rămânem concentraţi pe obiectivul nostru”, a transmis tehnicianul „lupilor negrii”.

„U a dovedit că are potenţial”

De cealaltă parte, „U” Cluj vine după un joc bun prestat în derby-ul cu CFR Cluj. Doar neşansa a făcut ca „şepcile roşii” să nu-şi adjudece cele trei puncte la finalul partidei. „Nu va fi un joc uşor. Chiar dacă au plecat şi au venit mulţi jucători, „U” a demonstrat în meciul cu CFR că are potenţial. Încet, încet îşi vor reveni. Au câţiva jucători individuali foarte buni, precum Borza, Mendy sau Lemnaru, care oricând pot să facă diferenţa pe teren”, trage semnalul de alarmă Cristi Dulca. Tehnicianul ştie care sunt atuurile echipei sale în faţa „studenţilor”. „Trecem printr-o perioadă foarte bună, suntem pe val şi suntem o echipă mai experimentată”, crede clujeanul, care nu poate conta însă pe serviciile lui Thaer Bawab şi Dan Roman, ambii accidentaţi.

 

[stextbox id=”custom” caption=”Nu mi-a fost teamă de demitere”]Gaz Metan a avut un început de sezon dezastruos, la fel ca Universitatea Cluj. În primele trei runde, trupa din Mediaş a pierdut surprinzător în faţa nou-promovatelor Săgeata Năvodari (0-1), FC Botoşani (1-2) şi ACS Poli Timişoara (1-2). Dulca nu a simţit însă nicio clipă că ar putea fi demis de la cârma medieşenilor. „Nu mi-a fost teamă de demitere. Nu s-a pus niciodată această problemă. Era incredibil dacă reuşeam să adunăm puncte în primele trei etape, în condiţiile în care ne-au plecat jucători importanţi şi am avut mulţi accidentaţi. Să nu uităm că i-am pierdut pe Eric şi Breeveld, care joacă meci de meci la Pandurii şi o fac foarte bine”, a explicat tehnicianul clujean.[/stextbox]

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu