Dulca despre meciul cu Estonia: “Batem cu 3-0, dar ne calificăm”

Foto: Dan Bodea

România îşi joacă mâine ultima carte pentru calificarea la barajul Cupei Mondiale. „Tricolorii” sunt obligaţi să câştige la minimum cinci goluri în faţa Estoniei pentru a nu mai depinde de rezultatul dintre Turcia şi Olanda. „Important e să câştigăm, nu contează la ce scor. Nu trebuie să ne gândim că suntem la mâna altora, trebuie să credem în şansele noastre, să ne vedem de jocul nostru şi să credem că putem ajunge la baraj”, a transmis Cristi Dulca.

Clujeanul nu s-a sfiit să ofere şi un pronostic. “Sincer, putem să înscriem cinci goluri Estoniei, dar va fi foarte greu. Cred că o să batem cu 3-0”, este de părere Dulca, fostul căpitan al Rapidului şi component al lotului naţional la Campionatul Mondial din Franţa 1998.

Dulca merge pe mâna Olandei în disputa cu Turcia, însă recunoaşte că reprezenativa otomană poate fi imprevizibilă. “Turcia e o echipă care poate să producă surprize, a demonstrat-o cu noi. Va fi un meci deschis oricărui rezultat, dar cred că Olanda porneşte cu prima şansă chiar dacă nu va miza pe câţiva jucători importanţi, cum e van Persie”, a subliniat tehnicianul Mediaşului. “Şi dacă nu ne atingem obiectivul, trebuie să formăm o echipă naţională care să nu-şi mai facă probleme de calificare la preliminariile viitoare”, a conchis Dulca.

România-Estonia are loc mâine, de la ora 21.00, pe Naţional Arena.

Distribuie:

Postaţi un comentariu