Dulca are ţeluri mari la Mediaş: „Vreau să ne calificăm în sferturile Cupei”

Foto: Dan Bodea

Medieşenii ţintesc o calificare în sferturile Cupei în dauna Astrei Giurgiu.

Gaz Metan merge brici în campionat. Formaţia medieşeană este neînvinsă în ultimele nouă partide, în care a bifat cinci victorii şi patru egaluri. „Lupii negri” ocupă locul cinci în Liga I şi sunt singurii care au reuşit să o încurce pe Steaua în acest sezon, 2-2 la Mediaş. Omul din spatele succeselor medieşenilor e Cristi Dulca. Tehnicianul clujean a reuşit să resusciteze trupa ardeleană, care se află la doar patru puncte distanţă de cupele europene. „Nu gândim aşa departe. Obiectivul nostru e clasarea între primele şapte locuri. Am mari speranţe că putem să-l atingem. Muncim şi ne antrenăm ca să câştigăm. Nu ai cum să nu ai rezultate dacă eşti concentrat, serios şi munceşti tot timpul. Toţi avem meritele noastre, de la preparatorul fizic până la jucători şi antrenori. Fiecare a contribuit la aceste rezultate. Sper să continuăm pe aceeaşi linie”, e încrezător Dulca.

Medieşenii vor să impresioneze şi în Cupa României, unde ţintesc o calificare în sferturi în detrimentul Astrei. „Jucăm cu o echipă valoroasă, care are în componenţă jucători experimentaţi şi care oricând pot să facă diferenţa pe teren. Sper să rămânem la fel de concentraţi ca şi în meciurile din campionat. Ne interesează Cupa României, vrem să ne calificăm mai departe, să încununăm succesele din campionat”, a transmis Cristi Dulca.

Coleg cu Mihai Teja

Dulca are doar cuvinte de laudă la adresa noului tehnician al Universităţii Cluj, Mihai Teja. „Îl cunosc foarte bine, am făcut împreună cursurile pentru licenţa PRO. A învăţat foarte multe de la antrenorii cu care a lucrat, are experienţă, sper să facă treabă bună la Universitatea. Am încredere în el, poate să aibă rezultate, pentru că e un antrenor tânăr, care are elan şi doreşte să se afirme. Trebuie doar să i se dea credit, să fie susţinut atât de conducere, cât şi de fani”, a precizat tehnicianul clujean.

[stextbox id=”custom” caption=”Cupa României – OPTIMI”]

MARŢI

Ripensia – Pandurii 16.00
FC Vaslui – FC Botoşani 18.30
Gaz Metan – Astra 20.30

MIERCURI

FC Braşov – Viitorul 18.00
Steaua – Poli Timişoara 20.00

JOI

Oţelul – Corona Braşov 16.30
Dinamo – Chindia Târgovişte 18.30
Rapid – Petrolul 20.30

[/stextbox]

Distribuie:

Postaţi un comentariu