”DraCulio” s-a întors

Fotbalistul argentinian Juan Emanuel Culio s-a întors la CFR Cluj după șase ani. Culio este unul dintre cei mai titrați fotbaliști câștigând alături de CFR nu mai puțin de 7 trofee în cele patru sezoane în care a evoluat în vișiniu, între 2007 și 2011. Argentinianul este și primul fotbalist al feroviarilor care a marcat într-un meci din Liga Campionilor, dubla lui de pe Stadio Olimpico aducând și victoria CFR-ului în fața formației AS Roma. După acel meci suporterii vișinii l-au poreclit ”DraCulio”.

Juan Emanuel Culio a ajuns între timp la 33 de ani și se întoarce în Gruia din postura de jucător liber de contract după ce a retrogradat cu Mallorca. ”Are 33 de ani dar este un fotbalist încă extrem de util. Noi l-am urmărit și la ultima lui echipă la care a evoluat, la Mallorca și devenind liber de contract i-am oferit noi un angajament și mă bucur că s-a întors la noi.

Am negociat foarte mult cu el și în cele din urmă a semnat pe doi ani”, a spus președintele Iuliu Mureșan. 106 meciuri a prin Culio în tricoul vișiniu în perioada 2007-2011 și a marcat de 5 ori în meciurile din Liga 1. În 2011 a fost achiziționat de Galatasaray Istambul, pentru două milioane de euro. A mai jucat în ultimii ani la Orduspor, Mersin, Deportivo La Coruna, Al Wasl, Las Palmas și Zaragoza.

Distribuie:

Postaţi un comentariu