Două duble pentru un egal în CFR – ACS

Dubla lui Nascimento a adus un punct pentru CFR în confruntarea cu ACS Poli Timișoara / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj și ACS Poli Timișoara au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat pe Arena Dr Constantin Rădulescu, în cadrul etapei a 19-a a Ligii 1. Ardelenii au întors rezultatul, din două lovituri de la 11 metri, după ce au fost conduși cu 2-0 de trupa din Banat. Gazdele au început în viteză înfruntarea și Bud a încercat încă din minutul 2 vigilența lui Straton, dar șutul lui dintr-un unghi prea închis, a fost reținut de portarul lui ACS. Următoarea ocazie a apărut în minutul 15, tot la poarta oaspeților, când Omrani a primit o pasă perfectă, a pătruns spre buturile adverse și a tras puternic de la 25 de metri, dar mult pe lângă.

Bănățenii au avut nevoie de 30 de minute ca să apară periculos în careul CFR-ului. Doman a inventat o pasă cu exteriorul pentru Bărbuț, dar șutul acestuia a fost deviat în corner. În replică, golgheterul lui CFR, Cristian Bud a pus latul la o centrare venită la firul ierbii, dar a fost neinspirat și din nou Straton a reținut cu siguranță. În minutul 34 străuț a anticipat golul oaspețilot. Bănățeanul a șutat frumos din vole, dar Camora a respins de pe linia porții.

CFR-iștii au scos mingea din plasă un minut mai târziu când Drăghici a trimis în poartă o minge bâlbâită în careul clujenilor. Elevii lui Miriuță nu s-au lăsat copleșiți de momentul de nesiguranță în defensivă și au răspuns la o fază similară. Straton a ieșit prost pe o minge deviată. Unul dintre fotbaliștii clujeni a căzut în careu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Drăghici a realizat dubla pentru ACS, în minutul 41, din poziție clară de ofsaid.

Nascimento a redus din handicap după o lovitură de la 11 metri, după o gafă a lui Artean și la pauză, oaspeții conduceau contrar cursului jocului. În minutul 55 arbitrul Andrei Chivulete s-a grăbit să arate din nou punctul cu var, e drept după o intervenție neglijentă a lui Străuț, la Ruiz. Nascimento a transformat perfect și scorul devenea 2-2. Camora și mai apoi Șeroni au avut câte o bună oportunitate de a înscrie pentru echipele lor.

Până la finalul partidei Bud a avut la rândul lui o ocazie importantă, iar în minutele adiționale Nascimento a încercat o execuție tehnică, dar părea slabă pentru a-l învinge pa Straton. Cu 30 de puncte acumulate, CFR Cluj ocupă în continuare poziția a V-a a clasamentului, iar etapa viitoare va evolua, vineri, în deplasare, la CS craiova.

Distribuie:

Postaţi un comentariu