Doi antrenori mai puțin în Liga I, urmează Grigoraș?

Gigi Multescu nu a rezistat nici de această dată decât opt etape pe banca lui Dinamo, fiind demis după egalul cu Petrolul Ploiești / FOTO an Bodea

Etapa cu numărul opt din Liga I de fotbal a fost una cu ghinion pentru cel puțin doi tehnicieni. Gheorghe Mulțescu de la Dinamo, respectiv Aurel Țicleanu, antrenorul celor de la FC Brașov. Fosta glorie a Craiovei Maxima a anunțat în direct la TV că nu mai este tehnicianul stegarilor, imediat după rezultatul de egalitate, scor 1-1, înregistrat în disputa cu FC Vaslui. ”Vreau să le mulțumesc celor de la FC Brașov pentru încrederea acordată până acum, dar nu mai putem continua în aceași barcă. Patronul m-a anunțat că sunt liber. În aceste condiții anunț și eu că a fost ultimul meci al meu ca antrenor al echipei din Brașov”, a spus Țicleanu.

Câteva ore mai târziu și Gheorghe Mulțescu a fost anunțat că nu mai face parte din proiectul ”New Dinamo”, tot după un rezultat de egalitate, scor 1-1, înregistrat pe Arena Națională, în meciul cu Petrolul Ploiești. Oaspeții au egalat în minutul 89 al partidei și ar fi putut obține chiar victoria, câteva zeci de secunde mai târziu. Tot oaspeții au ratat o lovitură de la 11 metri și au avut un gol anulat aiurea de centralul partidei.

Toate acestea, plus jocul slab arătat de Dinamo de la începutul campionatului, coroborate cu poziția din clasament (locul 10, cu 9 puncte) l-au determinat pe finanțatorul Ionuț Negoiță să-l anunțe pe tehnicianul său că nu mai colaborează. Mulțescu a declarat că despărțirea s-a produs pe cale amiabilă. ”Am reziliat pe cale amiabilă contractul. Asta este, îmi pare rău. Voi merge pe drumul meu. Nu vreau să spun mai multe deocamdată”, a declarat Mulţescu pentru Pro Sport.

Tehnicianul dinamovist a avut fixat un obiectiv pentru meciurile cu Pandurii Târgu Jiu și cu Petrolul: obținerea a șase puncte. Dinamo a scos însă, un singur punct, la capătul unei partide pe care o puteau pierde. Favorit să preia poziția de antrenor în cadrul echipei este Liviu Ciobotariu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu