Dinu îl atacă pe Ganea: “L-am respectat mai mult decât merita!”

Viorel Dinu nu l-a iertat pe Ganea / Foto: Dan Bodea

Viorel Dinu e mai motivat ca oricând să bată Universitatea Cluj. Atacantul vrea să se răzbune pe Ionel Ganea, cel care l-a dat afară de la „şepcile roşii”.

Se ascut săbiile înaintea duelului dintre Universitatea Cluj şi Săgeata Năvodari. Izgonit de la Cluj de către Ionel Ganea, Viorel Dinu vrea cu tot dinadinsul să marcheze în poarta „studenţilor”. „E un meci important atât pentru mine, cât şi pentru echipă. Sunt foarte motivat, sper să înscriu şi să-i demonstrez lui Ganea că s-a înşelat. M-a ţinut pe bancă deşi eram pe val, din cauza lui am pierdut multe meciuri importante. Nu ştiu de ce a decis să mă dea afară. Ştiu doar că într-o zi a venit la mine şi a zis: „De acum încolo nu mai am nevoie de tine!”. Nu mi-a explicat şi de ce. Pentru mine era foarte bine la Universitatea Cluj până să vină el. L-am respectat mai mult decât merita”, a răbufnit atacantul bucureştean.

„Nu Ganea a zis că vine la „U” fără să primească vreun ban?!”

Fostul jucător al Universităţii e revoltat că Ionel Ganea e singurul care şi-a primit suma aferentă primei de salvare de la retrogradare, în valoare de 50.000 de euro. „Nu Ganea a zis că vine la „U” fără să primească vreun ban?! Acum văd că are salariu lunar de 6.000 de euro, şi-a luat şi prima pentru salvarea de la retrogradare, am înţeles că ia şi 100.000 de euro dacă e demis… Înseamnă că doar el merită să ia aceşti bani, că doar datorită lui, „U” s-a salvat. Parcă „U” era în insolvenţă… Atunci de unde are bani să plătească asemenea sume lui Ganea?! Tot timpul am spus că „U” are bani şi că se vaită degeaba”, a atacat Dinu. „Am de primit mulţi bani de la Cluj, dar poate nu o să-i mai văd niciodată”, a adăugat fotbalistul.

„Cât timp au fost rezultate la echipă, doar un singur om a fost lăudat”

Dinu a continuat cu acuzele la adresa fostului dinamovist. „Cât timp au fost rezultate la această echipă, doar un singur om a fost lăudat. Acum, normal ar fi ca acel om să răspundă pentru rezultatele din acest an. Am crezut că fanii au un cuvânt greu de spus, dar m-am înşelat. Dacă ei doresc ca Ionel să plece, de ce nu iau măsuri? Până acum ieşeau în stradă când îi nemulţumea ceva. Poate nu îşi doresc cu adevărat să plece”, a susţinut jucătorul de 33 de ani.

[stextbox id=”custom” caption=”„Sper să-şi revină, dar după jocul cu Săgeata””]

În ciuda conflictului cu Ionel Ganea, Viorel Dinu speră ca „şepcile roşii” să se salveze de la retrogradare. „Universitatea este o echipă bună pe teren propriu, oricând poate să surprindă. Aţi văzut ce meci bun au făcut cu CFR. Sper să-şi revină şi să urce în clasament, dar după jocul cu Săgeata”, a declarat atacantul.[/stextbox]

9 goluri a marcat Dinu în tricoul Universităţii, în Liga I

Distribuie:

Postaţi un comentariu