Dinamo a făcut scorul campionatului cu “U”, Ganea rezistă

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionel Ganea, anunţă măsuri drastice după eşecul, 0-6, cu Dianmo/ FOTO Dan Bodea

Universitatea Cluj s-a făcut de râs în meciul disputat în deplasare, cu Dinamo, în cadrul etapei a VI-a din Liga I de fotbal, dar înfrângerea categorică, 0-6, nu aduce nicio schimbare pe banca tehnică a echipei universitare. Antrenorul Ionel Ganea a dat afară cinci jucători după precedentul eşec, scor 0-3, acasă cu Concordia Chiajna şi anunţă noi măsuri de acest gen şi după eşecul usturător din “groapă”.

 

“Am ajuns ruşinea acestui campionat, nu mai putem continua aşa. Eu am mai spus, cei care nu mai au nicio motovaţie trebuie să plece, e mai bine pentru fiecare dintre noi. Vor rămâne la Universitatea doar jucătorii care merită, care vor demonstra la pregătiri că vor să joace la această echipă, care vor munci şi care vor înţelege că acum trebuie să strângem rândurile. Eu nu plec de la echipă”, a punctat Ionel Ganea, după meciul cu Dinamo.

 

La Bucureşti, Universitatea a început destul de bine meciul şi a ajuns de trei ori în situaţii favorabile, la poarta lui Bălgrădean, dar precipitarea şi lipsa de concentrare a făcut ca mingea să ocolească poarta dinamoviştilor. Cu Dănciulescu revenit în primul 11, Dinamo şi-a revenit repede şi a făcut legea pe teren.

 

Veteranul din atacul lui Dinamo a scos primul penatly, transformat de Grigore. A venit apoi golul lui Boubakar, după o poziţie flagrantă de offside şi apoi un nou penalty, transformat de acelaşi Grigore. În repriza a doua au mai marcat Luchin, Curtean şi Rotariu, iar scorul afişat de tabela de marcaj, la finalul jocului, indică ceea ce în termeni sportivi numim “scorul campionatului”. Ionel Ganea a găsit şi explicaţia acestui eşec. “Când ai una sau mai multe ocazii de gol şi nu profiţi de ele, pierzi. Noi am început bine, dar nu am marcat şi acolo s-a terminat totul”, a spus Ganea.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu