Deplasare de serviciu la Balotești. Gavra și Coman au înscris golurile victoriei lui ”U”

Foto: Dan Bodea

Penultimul meci din penultima etapă a ligii a doua, CS Balotești – Universitatea Cluj s-a terminat, cum era de așteptat, cu un succes la pas al trupei lui Adrian Iencsi, Bogdan Lobonț și Ioan Ovidiu Sabău. Deja retrogradată, echipa gazdă nici nu a îndrăznit să spere că ar putea produce vreo surpriză.

De partea cealaltă, Universitatea Cluj nu avea voie să cedeze niciun punct în disputa de la marginea Capitalei, orice alt rezultat în afara victoriei îngreunându-le situația și așa complicată în clasamentul eșalonului secund. „Șepcile roșii” s-au răsfira în jumătatea adversă de teren încă din primele secunde ale jocului.

Primele 20 de minute clujenii și-au reglat ținta, toate șuturile trecând pe lângă, sau peste poarta lui Iordan. Primul șut cadrat a venit în minutul 21 când Goga a preluat o minge pe piept și a tras la poartă din voleu, dar goalkeeperul gazdelor a respins în corner. Tot Goga a încercat să finalizeze 5 minute mai târziu, dar încă o dată mingea a trecut pe lângă.

De două ori au apărut relativ periculos în careul ardelenilor și jucătorii echipei gazdă, dar de fiecare dată mingea a trecut pe lângă buturile lui Dur Bozoancă. Pentru ca lucrurile să fie clare încă de la pauză, Cristian Gavra a înscris în minutul 43 după ce tot el recuperase o minge la mijlocul terenului. În minutul 50 gazdele au irosit cea mai mare ocazie.

Vasile Mihai a trimis spre poarta lui Dur Bozoancă, dar mingea a sărit strâmb dintr-o denivelare. Din minutul 55 gazdele au rămas în 10, după eliminarea lui Franco Paraschiv, iar ”U” a reacționat imediat și și-a dublat avantajul prin Coman (min. 57). Goga a executat bine o lovitură liberă, dar Iordan a reținut, iar ultimele 20 de minute s-au jucat doar la trecerea timpului.

Gazdele au pierdut onorabil, iar ”U” și-a atins scopul și a obținut cele trei puncte puse în joc. În ultima etapă „Șepcile roșii” vor evolua la sfârșitul săptămânii viitoare, pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu. În cazul unei victorii ”U va încheia campionatul pe locul al treilea și va întâlni în barajul pentru promovarea în Liga 1 pe ocupanta locului 12 din primul eșalon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu