Decisiv pentru fotoliul de lider

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT au câștigat într-o manieră impresionantă disputa cu CSU Sibiu, marea rivală din Transilvania, scor 92-75. Partida a început într-o notă de dominare a oaspeților, care au profitat de fiecare nesincronizare din defensiva echipei clujene. Începând cu sfertul al doilea alb-negri s-au descătușat și au recuperat tot ce părea pierdut după primele 10 minute.

Rezultatul i-a mulțumit pe fanii din tribune, nu și pe antrenorul Mihai Silvășan. ”Nu am intrat cum a trebuit în joc, însă ne-am revenit, am avut o apărare agresivă și am controlat jocul. În repriza a doua am jucat bine, am făcut și puțin spectacol și am câștigat, iar acesta este, până la urmă, cel mai important lucru. Ne bucurăm pentru victoria cu Sibiul, însă, deja ne gândim la meciul cu Steaua, pe care ne dorim să îl câștigăm la ei acasă. Suntem obișnuiți cu acest ritm, nu avem de ce să ne plângem, acum toate echipele din 1-6 joacă în acest ritm.

Mie îmi place, e mult de muncă, și pentru noi, staff-ul, și pentru jucători, însă trebuie să ne facem treaba cât de bine putem. Fiecare meci e important, trebuie să fim profesioniști și să ne luptăm pentru fiecare joc, chiar dacă suntem calificați în Play-Off sau dacă avem șanse mari la primul loc înaintea acestei faze. Încerc să le impun acest lucru jucătorilor, însă natura umană este de așa fel încât intervine fără să vrei o anumită relaxare, s-a văzut asta mai ales la meciul cu Timișoara”, a declarat Mihai Silvășan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu