Deac a marcat pentru România. Țucudean a fost titular în victoria 3-2 cu Chile

Foto: Dan Bodea

Echipa națională de fotbal a României a învins, joi, în Austria, prima reprezentativă a statului Chile cu scorul de 3-2 într-un meci amical. Printre marcatorii ”Tricolori” s-a regăsit și Ciprian Deac, de la CFR, iar coechipierul lui de la echipa de club, George Țucudean a fost titular și a evoluat până în minutul 75 când a fost înlocuit cu George Pușcaș.

România nu a început deloc bine amicalul de la Graz, dar Stanciu l-a executat pe debutantul Gonzalo Callao și a deschis scorul încă din minutul 13. Xecuția lui Stanciu nu a turnat plumb în ghetele sud-americanilor, nici eliminarea lui Nicolas Castillo. Nedelcearu a gafat impardonabil și Maripan a restabilit egalitatea în minutul 31. Nu s-a mai întâmplat nimic până la pauză, iar la reluare același Nedelcearu a mai comis-o odată, în minutul 52 și Lorenzo avea să înscrie pentru 2-1.

Selecționerul Contra a reacționat imediat și l-a aruncat în luptă pe CFR-istul Deac care avea să restabilească egalitatea în minutul 66la capătul unei acțiuni colective excelente a României. Golul victoriei a fost marcat de Budescu (min. 84), intrat și el în meci din postura de rezervă. Pentru România urmează un nou meci test contra Finlandei, la Ploiești.

Distribuie:

Postaţi un comentariu