UPDATE: De totul sau nimic. CFR – Celtic, joi seara. Petrescu: „Să nu regretăm acest moment!

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, nu și-a schimbat discursul oișnuit și-i consideră pe scoțienii de la Celtic mari favoriți ai întâlnirii de la Cluj, din Liga uropa, chiar dacă tehnicianul acestora a anunțat că va trimite pe teren o formulă de joc cu muți fotbalști utilizați mai puțin în acest sezon. „Mi-e frică să nu regretăm acest moment!. Celtic poate să vină și cu echipa a treia și tot ar câștiga campionatul în România. Ei sunt favoriți și în meciul de joi”, a spus Petrescu.

S-a vorbit mult, s-a scris și mai mult despre rezultatele CFR-ului în acest sezon. Detronaţi în Liga 1, vișiniilor le este la îndemână să le dea tuturor peste nas, joi, la finalul disputei cu Celtic Glasgow. Un punct e suficient pentru o calificare și, implicit, pentru un zâmbet larg în faţa camerelor TV. E meritul lor că au ajuns aici, e slăbiciunea și păcatul altora că încă nu există noțiunea de management, de respect (pentru munca prestată), și în general nu există noțiunea de oameni de fotbal (există mici excepții, totuși).

CFR e la 90 de minute de o calificare, să fim corecţi, pe care nu le-am fi acordat-o. Rupţi în două – europenii/transferabilii și restul, CFR-iștii rămân o echipă de temut în Liga 1, norocoși în Europa, fie și numai prin aceea că la meciul de joi Celtic va folosi echipa de tineret. Calificăţi virtual, indiferent de rezultatul de la Cluj, verzii au uitat de eșecul din Champions League, și oricum nu s-au trezit din beţia de după victoria din finală Cupei Ligii, de duminică, în faţa marii rivale, Rangers.

Pentru Dan Petrescu va fi unul dintre ultimele meciuri la CFR, pentru echipă și suporteri o nouă primăvară. Meciul CFR – Celtic, e joi, de la 19:55 pe arena Dr Constantin Rădulescu, într-o companie selectă, cu Răzvan Burleanu și alți oficiali UEFA în tribune.

Distribuie:

Postaţi un comentariu