De mărțișor FRF pune în vânzare bilete la România – Danemarca

Foto: Dan Bodea

Federația Română de Fotbal (FRF) anunță că biletele pentru meciul dintre România și Danemarca, programat la sfârșitul acestei luni (26 martie), pe Cluj Arena pot fi achiziționate online, începând de miercuri, 1 martie pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul tichetelor variază între 35 lei la peluză și 100 lei la tribună. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria arenei din Cluj, în 25 și 26 martie.

Pentru a atrage un număr cât mai mare de suporteri și pentru a reduce costurile FRF a lansat opțiunea ca biletele (altfel achiziționate online), să poată fi printate de fiecare cumpărător, individual, fără costuri suplimentare. Este important de reținut faptul că în cazul achiziționării mai multor tichete electronice, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail. Pentru suporterii care nu au posibilitatea să-și printeze tichetele acasă, acestea pot fi livrate pentru un cost suplimentar de 6 lei în București, respectiv 9 lei în țară. Zona dedicată familiei se va regăsi și la meciul cu Danemarca.

În sectoarele speciale de la tribuna a II-a au acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind de un discount: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai pe baza unui bilet valabil. Meciul dintre România și Danemarca va fi găzduit de Cluj Arena și face parte din preliminariile pentru Cupa Mondială din Rusia (2018). Înaintea acestei confruntări ”Tricolorii” ocupă poziția a patra în grupa E de calificare, cu 5 puncte, fiind devansați de Polonia (10 puncte), Muntenegru (7 p.) și Danemarca (6 p.).

Pe de altă parte, reprezentanţii Consiliul Judeţean Cluj au anunţat că gazonul stadionului Cluj Arena a ieşit cu bine din iarnă şi se prezintă în acest moment în condiţii bune, cu o iarbă în curs de regenerare după sezonul rece. În acelaşi timp, pentru aducerea terenului la starea optimă în vederea disputării meciului celor două selecţionate de fotbal au fost demarate, cu ajutorul unor utilaje profesionale, ample lucrări de fertilizare a gazonului, vertidrenare, periere, tunderi succesive, cilindrare longitudinală şi transversală, aerare prin tăiere şi perforare precum şi tratamente de prevenţie şi combatere.

Distribuie:

Postaţi un comentariu