De 8 martie rugbyștii de la ”U” au oferit flori clujencelor, în centru orașului

Foto: Dan Bodea

Ca în fiecare an ”băieții duri” din sportul clujean au făcut un gest frumos cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor. Cu flori în mâini, rugbiștii de la Universitatea Cluj s-au prezentat, joi, în centrul orașului și le-au felicitat de 8 Martie pe doamnele și domnișoarele pe care le-au întâlnit.

Foto: Dan Bodea

Ei au împărțit lalele și zâmbete celor aflate în trecere prin zona Monumentului Memorandiștilor, de pe Bulevardul Eroilor. ”Prin aceasta acțiune, am încercat să aducem un zâmbet pe chipul doamnelor și domnișoarelor și să le transmitem cât de mult le apreciem.

Foto: Dan Bodea

Ne bucurăm că gestul nostru a fost apreciat și primit cu bucurie. Le dorim tuturor o primăvară minunată și le așteptăm la meciurile noastre”, a declarat uriașul din linia a doua, Vlad Rotar.

Foto: Dan Bodea

Proxima ocazie pentru a le întoarce gestul sportivilor este sâmbătă, 10 martie, când rugbyștii de la Universitatea primesc vizita campionilor de la Timișoara Saracens. Meciul este programat de la ora 11:00, pe terenul din Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”. 

Distribuie:

Postaţi un comentariu