Dănuţ Ciontoş revine la Universitatea Cluj

Fostul campion al României, Dănuţ Ciontoş, va prelua în această vară echipe feminină de volei Universitatea Cluj/ FOTO: uclj.ro

Tehnicianul Dănuţ Ciontoş va pregăti din această vară echipa feminină de volei Universitatea Cluj. Fostul multiplu campion naţional nu este la prima experienţă pe banca tehnică a echipei studenţeşti, pe care a mai antrenat-o până în februarie 2011 când a fost demis din cauza rezultatelor slabe înregistrate de voleibalistele clujene.

Alături de antrenor, la Universitatea Cluj vor mai veni în această vară Alexandra Ciontoş şi junioarele Sabrina Rusu, Alina Mihali, ambele de la CSS 2 Baia Mare, dar şi Simona Buda de la CSU Medicina Târgu Mureş. Ultimele trei sportive se vor alătura echipe în data de 5 agust, când este programată întoarcerea din vacanţă.

“În acest moment nu putem spune care dintre acestea vor şi rămâne la echipă, sau dacă va rămâne vreuna dintre ele. Două săptămâni vor susţine probe de joc, apoi împreună cu noul şi vechiul antrenor, Dănuţ Ciontoş, vom lua deciziile care se cuvin”, a declarat pentru Transilvania Reporter Ovidiu Vasu, preşedintele CS Universitatea Cluj.

La reunirea echipe, de la începutul lunii august, vor lipsi Angelica Podină, care a semnat în această vară cu CSM Satu Mare, iar Sipoş Petra va evolua în Ungaria. Tot la capitolul plecări consemnăm retragerea din activitatea de performanţă a jucătoarei Timea Ştirt.

Distribuie:

Postaţi un comentariu