Daniel Feier, omul care aduce golul

Daniel Feier, omul cu golul la Olimpia

Folosit mai mereu ca rezervă, de când Olimpia a debutat în Liga a 2-a, Daniel Feier este atacantul care a aduce plus valoare la echipă, dar mai ales s-a făcut remarcat prin reușitele în momentele cheie ale celor trei meciuri disputate de “galben albaștri.”

Minutul 75 al partidei Olimpia Satu Mare – FC U Craiova, antrenorul Csik se hotărește să aducă un plus de vigoare în atacul sătmărean, astfel îl înlocuiește pe Svarczkopf, de profil mijlocaș defensiv, cu Daniel Feher, atacant pur sânge. Intrarea lui Feier se va face simțită imediat, acesta hărțuind în permanență apărarea olteană. În minutul 83 percutantul atacant este faultat în careu, iar Bujor îl execută de la punctual cu var pe portarul Hotoboc.

Minutul 71 al partidei CSM Metalul Reșița – Olimpia Satu Mare, Feier îl înlocuiește pe Gavrilescu, însă sătmărenii sunt conduși în minutul 90 cu 2-0. Doi oameni de la Olimpia mai cred în revenire. Denis Lemac, autorul a două goluri de poveste, în prelungirile meciului și Dani Feier, cel care i-a deviat cu capul balonul la reușita din minutul 94 a lui Lemac, gol care aduce un punct nesperat” galben albaștrilor”.

Minutul 55 al partidei Olimpia Satu Mare – ASA Târgu Mureș, Feier intră în locul lui Molnar la scorul de 0-0, iar spectatorii încep să freamete. Știu ei ce știu deoarece intrarea blondului atacant aduce “răutate” în atacul sătmărenilor și după ce hărțuiește în continuu apărarea mureșenilor, Feier înscrie, cu trei minute înainte de fluierul final. Reușita aduce trei puncte în dreptul sătmărenilor, și cu cinci  acumulate în trei etape, Olimpia începe să viseze.

“Desigur că sunt bucuros pentru golul cu ASA cum de altfel sunt mulțumit de evoluțiile mele din cele trei meciuri disputate până acum. Multă lume mă întreabă dacă mă simt bine în postura de rezervă, chiar dacă am fost autor sau coautor la golurile Olimpiei de până acum, iar răspunsul este unul simplu. Orice jucător își dorește să prindă echipa de start, asta în ideea că primele de joc sunt mai substanțiale, dar parcă mă simt mai bine în postura de rezervă sau cel puțin m-am obișnuit cu această postură. Cred că intrările mele în repriza a doua revigorează forța atacului iar acest lucru îi surprinde pe adversarii noștri. Rămâne la latitudinea antrenorului cum mă va folosi de acum înainte, princpipal este să facem jocuri bune și să învingem. Cele cinci punte obținute până acum ne-au adus un moral excelent, mai ales că nu am pierdut nici un meci și sper să o ținem pe același drum. Sâmbătă avem iarăși meci dificil cu UTA, echipă cu istorie bogată în fotbalul românesc, însă și noi avem deja atuurile nostre” ne-a declarat atacantul sătmărean.

Distribuie:

Postaţi un comentariu