Dan Petrescu despre suporteri: „Nu am fost ajutaţi deloc!”

Foto: Dan Bodea

Meciul dintre CFR Cluj şi FC Botoşani, terminat la egalitate, scor 0-0, a consemnat două premiere pentru liderul Ligii 1, în actualul campionat. Este primul meci al sezonului 2017/ 2018 în care trupa lui Dan Petrescu nu înscrie nici măcar un gol, şi primul joc la capătul căruia antrenorul vişiniilor recunoaşte: „Nu am fost ajutaţi deloc!”. Tehnicianul vişiniilor nu a făcut referire la arbitraj, ci la reacţia fanilor care şi-au apostrofat favoriţii şi pe antrenorul lor, la capătul a 90 de minute de joc, tern, în care CFR-ul şi-a arătat încă o dată limitele, atunci cînd este forţată să atace.

„M-a deranjat cel mai mult că nu am fost încurajați, nu am fost ajutați deloc! Preferam să joc fără spectatori sau în deplasare. Fanii noștri… dezamăgire totală. M-au dezamăgit. Poate sunt obișnuiți cu Champions League și sunt foarte pretențioși. Pe ei sunt cel mai supărat”, a spus antrenorul de la CFR Cluj, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport. Petrescu a avut puterea să identifice, totuşi, lipsurile echipei lui.

„Nu am avut soluții, nu am avut idei, jucătorii de atac au prins o zi mai proastă. După pauză, mereu meciurile sunt mai grele și echipa nu joacă la fel de bine. Nu numai la noi, ați văzut că și alte echipe s-au împiedicat în această etapă”, a mai spus Petrescu pentru sursa citată. La finalul partidei antrenorul CFR-ului ar fi făcut o criză de nervi manifestându-şi regretul de a fi ratat şansa de a deveni selecţionerul echipei naţionale. După 14 etape CFR Cluj continuă să fie lider în Liga 1, cu 33 de puncte, patru peste FCSB şi CSU Craiova.

Distribuie:

Postaţi un comentariu