Dan Nistor a fost cedat la Dinamo

Foto: Dan Bodea

Mijlocașul Dan Nistor a părăsit lotul echipei CFR Cluj cu destinația Dinamo. Practic este o întoarcere a fotbalistului la gruparea de unde fusese achiziționat de feroviari, în vara anului trecut. Deși oficialii CFR-ului ar fi vrut să-l includă pe Nistor în transferul lui Alexandru Ioniță, jucătorul s-a înțeles cu șefii din Ștefan cel Mare și se va alătura lotului pregătit de Vasile Miriuță.

Astfel, se confirmă încă o dată că oricine primește asigurări din partea lui Iuliu Mureșan, este ca și plecat de la CFR. Marți, Dan Nistor fusese asigurat că va fi în lotul CFR-ist și în partea a doua a sezonului.

”Am ajuns la o înţelegere cu Dinamo şi Nistor va pleca spre cantonamentul echipei antrenate de Miriuţă. Jucătorul a semnat, totul e definitivat”, a confirmat impresarul și directorul sportiv al clujenilor, Bogdan Mara, pentru Digi Sport. Dan Nistor a ajuns la CFR anul trecut la schimb cu Nascimento însă, niciunul dintre cei doi fotbaliști nu s-au acomodat la noile lor echipe. 17 partide a prins Nistor în tricoul vișiniu în prima parte a actualului campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu