Dacă Țucudean n-ar fi… CFR – Sepsi 1-0

Foto: Dan Bodea

Liderul Ligii 1, CFR Cluj, a obținut o nouă victorie „scurtă”, scor 1-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în ultimul meci din sezonul regulat al întrecerii interne. Unicul gol al meciului a fost înscris de golgheterul campionatului, George Țucudean, în minutul 15. Feroviarii puteau deschide scorul încpă din minutul 8, dar șutul lui Omrani a lovit bara.

La faza golului din minutul 15 tot Omrani a fost inițiatorul. A insistat pentru o mingea la 40 de metri de poarta adversă, în flancul stâng, a scăpat de adversar, apoi a pasat perfect pentru Țucudean care la executat pe Fejer cu o scăriță din unghi. Omrani și Ioniță au mai apărut de două ori în careul advers dar tabela de marcaj a rămas nemodificată.

Ioniță a avut primele două oportnități ale reprizei secunde. Mai întâi (min. 51), șutul lui a fost respins de Fejer, a doua oară mingea a trecut pe lângă poarta secuilor. Covăsnenii și-au arătat potențialul abia în minutul 68 la șutul lui Carnat. Arlauskis a fost surprins și putea să-și înscrie un autool antologic, dar astrele au fost de partea lui și a echipei.

În ultimul minut al meciului Costache a apărut și el periculos în careul advers, a ratat și meciul s-a terminat cu victoria la limită a vișiniilor care termină sezonul regulat pe prima poziție, cu 54 de puncte și va începe faza play-off cu 27, două mai multe decât principala urmăritoare FCSB.

Distribuie:

Postaţi un comentariu