Cuplul care a dominat tenisul mondial este capul de afiș al Sports Festival 2019

Sursa foto: Sports Illustrated

Simona Halep și Darren Cahill, antrenorul care a dus-o pe româncă până pe primul loc în Topul Mondial al tenisului profesionist, vor fi prezenți, în această vară la Cluj-Napoca, în cadrul manifestărilor incluse în ediția 2019 a Sports Festival.

Antrenorul australian Darren Cahill va susține un masterclass specializat și se va întâlni cu publicul în cadrul unei conferințe sportive. Organizatorii festivalului au anunțat că antrenorul va fi prezent și la meciul demonstrativ al perechii Simonei Halep/Marius Copil împotriva cuplului Flavia Phennetta/Fabio Fognini.

Să antrenezi sportivi de performanță este o provocare imensă, mai ales atunci când întâlnești personalități puternice și extrem de diferite. Cum îți adaptezi strategia sau ce tactici folosești pentru a oferi încrederea necesară sportivilor pentru a performa? Toate astea și alte câteva vor fi temele pe care Darren Cahill le va aborda pe 15 iunie, la masterclassul „The Art of Coaching”.

Sports Festival va avea loc la Cluj Napoca între 13-16 iunie și este evenimentul care își propune să aducă la un loc tot ce ține de sportul românesc: fani, sportivi amatori, sportivi profesioniști pentru patru zile de competiții și evenimente de nivel mondial care acoperă tot spectrul sportului, anunță organizatorii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu