Cupa României / Unirea Jucu nu vrea la TV

Suporterii Unirii Jucu vor trebui să se deplaseze la Cluj-Napoca pentru a vedea meciul favoriţilor lor din Cupa României, cu Petrolul Ploieşti

Miercuri, 24 septembrie, Unirea Jucu va evolua pentru prima oară în istoria clubului în primul tur al Cupei României, faza 16-imilor de finală. Adversarul, Petrolul Ploieşti, a stârnit o bucurie imensă în rândul jucătorilor, a antrenorilor şi a locuitorilor micuţei localităţi clujene însă, decizia organizatorilor de a televiza acest meci a stârnit nemulţumirea celor din Jucu.

Partida va fi transmisă în direct de Digisport, la data amintită mai sus, iar acest lucru îi obligă pe cei din Jucu la cheltuieli suplimentare, neprevăzute. „Pentru orice jucător de la acest nivel este o bucurie ca meciul să fie televizat, dar pentru noi înseamnă cheltuieli mari, pe care nu le-am prevăzut. Trebuie să închiriem Cluj Arena şi costă mult. Apoi banii din încasări trebuie împărţiţi între cele două echipe, conform regulamentului. Dacă jucam la Jucu rămâneam cu nişte bani, aşa tot ce vom primi din partea FRF (Federaţia Română de Fotbal, organizatoarea competiţiei n.a.) se duc pe chiria stadionului, pe plata forţelor de securitate etc. Abia dacă ieşim pe zero după acest meci”, a declarat antrenorul Meszaros Alpar.

În aceaşi fază a Cupei României ”U” Cluj va evolua în deplasare cu FC Bihor, iar CFR Cluj va înfrânta, tot în deplasare, fomaţia din Liga a III-a, Viitorul Axintele.

Distribuie:

Postaţi un comentariu