Cupa României / Tragere cu noroc pentru echipele clujene

CFR Cluj va avea misiune u;oar[ ]n primul tur al Cupei României la fotbal, unde o va întâlni pe Viitorul Axintele / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj va întâlni formaţia de Liga a III-a Viitorul Axintele, ”U” Cluj se va deplasa la Oradea pentru meciul cu FC Bihor, iar Unirea Jucu va fi gazda înfruntrării cu Petrolul, în faza 16-imilor Cupei României la fotbal. Perechile au fost stabilite în urma tragerii la sorţi efectuată, marţi, la Casa Fotbalului.

„Sunt mulţumit de tragerea la sorţi, în primul rând prin prisma faptului că jucăm într-o localitate apropiată Clujului şi nu vom petrece foarte mult timp pe drum între două meciuri de campionat. Cred că e şi un meci simbolic, având în vedere că iată, la câteva zile după ce Mihai Neşu a acceptat să facă parte din staff-ul nostru, jucăm în oraşul său. Vom trata acest meci cu seriozitate maximă. Vorbim de un trofeu important, iar Universitatea nu a mai câştigat Cupa din 1965. Ar fi extraordinar să punem un nou trofeu în vitrină”, a declarat antrenorul Universităţii, George Ogăraru, pentru siteul oficial al clubului.

De partea cealaltă, oficialii CFR-ului s-a arătat deranjaţi doar de distanţa pe care echipa va trebui să o parcurgă pentru partida cu Axintele, grupare originară din judeţul Ialomiţa. Jocurile din şaisprezecimile Cupei României se vor disputa într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care meciul va fi televizat, iar clubul gazdă nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de nocturnă, jocul se va programa pe o arenă din localitatea cea mai apropiată care îndeplineşte condiţiile regulamentare disputării şi televizării.

Distribuie:

Postaţi un comentariu